Offline… Bár kissé közhelyesnek tűnik, mégis sok mindent kifejez ma ez a szó. 15-20 éve viccesen hangzott volna, hogy ez egyáltalán téma, ma viszont, ha lemerül a telefon, az szinte a világvége. A projekt a bensőséges, beszélgetős léte miatt kapta ezt a nevet. Duma party színészekkel és és egyéb földtől elrugaszkodott művészekkel, akikről az emberek szeretnek hallani, tudni. Azáltal, hogy szerepet formálnak, előttünk vannak. Hol mozivásznon, színpadon, hol a televízió képernyőjén.

De! Itt most nem Csehov darabjait szedjük ízekre és nem az átlényegülés kapja a hangsúlyt. Hanem az, hogyha valakik ennyire a rendszeren kívül töltik mind a hétköznapokat, mind az ünnepnapokat, hogyan képesek mégis benne maradni? A kérdés az, hogy ezt lehet-e, képesek-e, kell-e egyáltalán? Lehet, hogy nem. Vagy a showbusiness más bolygón tart? Színészek civilben.

November 21-én Rujder Viviennel beszélget Segal Hanna Lea:
Rujder Viviennről a derű jut eszembe elsőként. Nem is igazán azért mert szerepeiben erősen megjelenik a komikus véna, sokkal inkább mert lényéből árad valami fajta kedvesség, nyugodtság, amitől jól érzi magát az ember. Vivient láthattuk már sorozatban és filmvásznon egyaránt. A Katona József Színház tagja idén Junior Príma díjas lett. A rivalda fénytől távolodva, jó lesz a civil élet adta történetekről is szót ejteni