✦„Nőnek lenni JÓ!- gondolta a lány, amikor a levegő körülöttük hordozta a fényt az egyik szemből a másikba, és a másik szemből az egyikbe”✦
Háy János Hozott lélek című novelláskötetének írásai adnak kiindulópontot Jancsó Sarolta színésznő és Dr. Takács Izolda társadalomkutató “beszélgetéshez”.

✦Vajon mennyire értjük egymást? ✦Az elszakadás a szerelemtől, vagy a megszokottól nehezebb? ✦Miért nem merjük beengedni a másikat a világunkba? ✦Mitől félünk a legjobban, meddig tart egy-egy illúzió, és miért szükséges?✦Milyen arányban egészséges az Ego és a Mi fogalmát érvényesíteni a párkapcsolatban? ✦Meddig és hányszor lehet újrakezdeni?
Az egyik legnagyobb rejtélyre, a szerelemre, vagy a párkapcsolatok kérdéseire nincsenek pontos válaszok, de ha elmerülünk a Háy novellák világában és megpróbáljuk felszínre hozni azok mélyebb mondanivalóját, akkor talán közelebb kerülhetünk a válaszokhoz, és egymáshoz is.
A novellák helyzeteiben – valószínűleg- sokan megtalálják saját életükkel az azonosságot. Hogy ez fájdalmas vagy derűs, az nagyon változó.
A keserédes élmény és az ünnepi koccintás váljék egészségünkre!

Jegyek elővételben a Púder Bárszínházban február 14-étől kaphatók.

Jegyár: 2000 Ft

Az előadás napján csak a fennmaradó helyek függvényében tudunk jegyet értékesíteni.