A Bárszínház STAND UP borvacsora keretében egy színes történeti és gasztronómiai kalandozásra hív mindenkit a Púder. ⁣⁣
A Ráday utca vendéglátó egységeit felölelő gasztrotörténeti sorozat keretében Katona Csaba, a Bölcsészettudományi Kutatóközpont történésze mesél a borok és ételek históriájáról, a Ráday utca és környéke történetéről, valamint a farsangi/báli időszak tradícióiról. ⁣⁣
Teszi mindezt alkalmi ételsor és a hozzáillő borok kíséretében, vagyis az érzéki és szellemi örömök egymást erősítve várják az érdeklődőket.⁣⁣
✦✦✦⁣⁣
Előétel:⁣⁣
KEVERT RÓMAI SALÁTA GORGONZOLA SAJTTAL, ⁣⁣
SERRANO SONKÁVAL, GRILLEZETT BABY KÖRTÉVEL⁣⁣
ÉS MÉZES BIRS MUSTÁRRAL⁣⁣
Borkóstoló az előételhez: ⁣⁣
PÁTZAY CHARDONNAY⁣⁣
⁣⁣
Leves:⁣⁣
SÜTŐTÖKKRÉMLEVES SÜLT MAGVAS PESTÓVAL ( Vegán ) ⁣⁣
Borkóstoló a leves után:⁣⁣
TIFFÁN VILLÁNYI PORTUGIESER⁣⁣
⁣⁣
Főétel:⁣⁣
ROZÉ KACSAMELL VADGOMBÁS CASARECCE TÉSZTÁVAL ⁣⁣
Borkóstoló a főételhez: ⁣⁣
THUMMERER CABERNET SAVIGNON SUPERIOR⁣⁣
⁣⁣
Desszert:⁣⁣
SOMLÓI GALUSKA DIÓFAGYLALTTAL, SÓSKARAMELLEL ⁣⁣
Borkóstoló a desszerthez: ⁣⁣
GRAND TOKAJI KÉSEI SZÜRETELÉSŰ SÁRGAMUSKOTÁLY ⁣⁣

Részvétei díj: 10 000 Ft/fő elővételben a helyszínen. Online jegyvásárlásért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a puder@puderbar.hu email címen vagy privát üzenetben social felületeinken.