Idén is segíthetsz egy csokival!
🎇Az előző évek sikerein felbuzdulva (-2020…), a jelenlegi nyitvatartási hullámot meglovagolva, a Púder Bárszínház újra hivatalos csokigyűjtő ponttá válik.
🤡A csokikat, a mese- és bohócdoktoroknak gyűjtjük, erről a klassz kezdeményezésről itt olvashatsz bővebben: https://szeretetcsoki.hu/
𝐀𝐦𝐢 𝐧𝐚𝐠𝐲𝐨𝐧 𝐟𝐨𝐧𝐭𝐨𝐬:
🍫 A táblás csokoládé márkája és ára teljesen lényegtelen. A CSOKI, az CSOKI
🍫 A szavatossági ideje a csokoládénak legalább 2022.03.31-ig legyen érvényes.
🖋️Ha szeretnél, írj pár kedves sort, jókívánságot, vagy verset és ragaszd a csoki hátoldalára, hogy személyesebbé tedd a tőled érkező meglepetést.
🍫 Sajnos vannak különböző érzékenységgel küzdő gyerekek is, de szerencsére nem túl sokan, rájuk is lehet gondolni. (kérünk, hogy ezeket a csokikat különítsd el a hagyományos társaiktól, így az önkéntes csomagoló Manóknak be tudsz segíteni egy kicsit)
🖍️ Egy – egy tábla csokival egyenértékű egy – egy csomag új 6-12 színű ceruza vagy új filctoll készlet vagy új gyurma vagy új zsírkréta készlet vagy új tempera (vízfesték).
𝐊ö𝐬𝐳𝐢, 𝐡𝐚 𝐦𝐞𝐠𝐨𝐬𝐳𝐭𝐨𝐝 eseményünket, meghívod barátaidat, ismerőseidet.
𝐇𝐚 𝐯𝐚𝐧 𝐤𝐞𝐝𝐯𝐞𝐝 ossz meg egy beszámoló fotót az Instádon vagy Facebookon, említsd meg benne az eseményt, hogy még több emberhez eljusson a hír és még több csoki érjen célba!